Nieuw! Slideshow ontwerp

|

Wij hebben een trend gesignaleerd in de webdesign. Wij komen ze steeds vaker tegen, een diashow van afbeeldingen. Vaak zijn deze diashows ook voorzien van (klikbare) teksten. Wij noemen dit ook wel een Slideshow. Gelukkig kunnen wij u ook voor een slideshow van dienst zijn, wij gebruiken hiervoor de meest uitgebreide en gebruiksvriendelijke software.

Slide background

KREATURA MEDIA

presents

LAYERSLIDER

DYNAMIC SLIDER

from your Joomla! posts and pages

TIMELINE VIEW

for better timings

NEW TRANSITIONS

slide, fade, scale, skew and rotate layers even in 3D

INTERFACE REVAMP

working with the plugin is more easy

Slide background

&

RESPONSIVE

mobile ready

VERSION

5

WITH HUGE
AND

PERFORMANCE
FEATURE UPDATE

8x
performance

many new
features

Slide background

introducing

PARALLAX LAYERS

Move your mouse
over this slide!

FANCY PARALLAX EFFECT

by mouse move

Slide background

embedding videos?

video

video

video + audio

RICH MEDIA SUPPORT

WITH OPTIONAL AUTOPLAY

Slide background

&

ALL THESE FEATURES

much more!

...to create

THE BEST SLIDER

with no compromises!

Een Slideshow is in de meeste gevallen niet meer of minder dan een aantal afbeeldingen en eventueel (klikbare) teksten die elkaar opvolgen. Het woord 'slideshow' kunnen we letterlijk vertalen naar 'diashow'. Een diashow kennen we bijna allemaal, dat is de welbekende presentatie van foto's weergegeven op een scherm.

Sinds kort kunt u ook bij JACCS terecht voor het ontwerp en de implementatie van een Slideshow. Daarbij gaan wij graag een stapje verder. Met de software die wij gebruiken kunnen we niet alleen foto voor foto laten zien, maar wij pakken dit concept veel breder aan. Bij ons kunnen wij een slideshow maken die bestaat uit foto's, teksten en video's.

Dit kunt u het beste vergelijken met een PowerPoint presentatie, maar dan op uw website. Op elke dia kunt u een achtergrondfoto, meerdere teksten, meerdere foto's en meerdere video's weergeven. Daar bovenop kunnen al deze onderdelen klikbaar zijn. Zo kunt u op één slide bijvoorbeeld eerst een achtergrondfoto weergeven, daarna deze invullen met uw producten die allemaal klikbaar zijn naar een eigen productpagina.

Als kers op de taart gebruiken wij software die naadloos werkt binnen allerlei Joomla! onderdelen. U kunt dus een slideshow op alle module posities van uw website plaatsen, maar ook in artikelen of op andere plaatsen. Kortom vrijwel overal op uw website.

Bent u geïnteresseerd naar de mogelijkheden? Wilt u meer informatie of een demonstratie? Neem dan contact met ons op.