JCI Haarlemmermeer Rally 2016

|

Op zondag 25 september a.s. vindt de 4e editie van de JCI Haarlemmermeer Rally plaats, een prachtige en uitdagende tourrit door een uniek stukje Nederland. Net als vorig jaar belooft het een fantastisch evenement te worden!

De inschrijvingen stromen binnen dus verzeker uzelf van een startplek en

Schrijf u direct in!

Goed doel

Ook dit jaar helpt uw deelname mee een mooi bedrag in te zamelen voor een goed doel. De opbrengst van deze 4e Haarlemmermeer Rally gaat naar Stichting stophersentumoren.nl Deze stichting steunt onderzoek naar hersentumoren en draagt bij aan vele veel belovende onderzoeken!

Het programma

Op 25 september wordt u wederom bij Restaurant Den Burgh verwelkomd met een verse kop koffie of thee, vergezeld van een kleine versnapering. Afhankelijk van uw starttijd (en hoe goed de rit u vergaat) verwachten we u tussen 12:00 en 13:00 op een geheime locatie waar een heerlijke lunch op u wacht. Als de trek is gestild, vervolgt u uw rit op weg naar de finish...!

Tijdens de borrel krijgt u de gelegenheid om na te praten over de dag en andere deelnemers te ontmoeten. Dan zullen ook de prijswinnaars worden gehuldigd! Aansluitend is de barbecue (inclusief!) waar het napraten en genieten nog even door kan gaan.

De prijs voor deze geheel verzorgde dag is € 185,- per equipe (2 personen).

Sponsoren gezocht

Ook zoeken wij nog sponsoren om deze dag tot een groot succes te brengen. Wij hebben sponsor mogelijkheden voor elk budget. Lijkt het u interessant om +/- 150 ondernemende mensen te bereiken? Bekijk dan onze sponsormogelijkheden op onze website of neem contact met ons op:

Informatie sponsoring

Download sponsorbrochur

Zo kunt u kiezen voor een sponsorpakket of een losse sponsoring. Het is ook mogelijk om een vrije donatie te doen. Dan kunt u elk gewenst bedrag kiezen.