Nieuwe Joomla! contactformulier uitbreiding gekozen

|

Voorheen hadden wij gekozen voor een bepaalde uitbreiding van Joomla! voor het opmaken van een contactpagina met contactformulier. Hierover waren wij meer tevreden dan over de contactpagina met het contactformulier van Joomla! zelf. Toch blijven wij altijd zoeken naar nieuwe en verbeterde ontwikkelingen en uitbreidingen. Ook in dit geval waren wij succesvol en hebben wij een betere en vooral mooiere uitbreiding gevonden.

Contactformulier

Deze nieuwe uitbreiding werkt allereerst samen met (onder andere) de door ons gekozen nieuwsbrief uitbreiding. Dit betekent dat het mogelijk is om iedereen die het contactformulier gebruikt zich ook in te schrijven in de nieuwsbrief. Wat de hoeveelheid aanmeldingen van de nieuwsbrief zeker zal bevorderen. Daarnaast is de lay-out een stuk beter te beïnvloeden, wat de implementatie van een huisstijl makkelijker maakt.

Wij zijn altijd erg blij met onze klanten, daarom het volgende (permanente) voorstel: Heeft u al door ons een website laten maken, dan komt u in aanmerking om uw contactformulier GRATIS door ons te laten aanpassen met gebruik van deze nieuwe uitbreiding. Neem hiervoor contact met ons op.

Natuurlijk kunnen wij ook voor iedere andere nieuwe klant dit contactformulier in uw website implementeren, de kosten hiervoor bedragen €37,50 ex. BTW per contactpagina. Bent u hierin geïnteresseerd? neem dan contact met ons op.