RS SEO, de Joomla! SEO management tool

|

RS SEO

Na het samenstellen van onze SEO adviezen zijn wij op zoek gegaan naar een Joomla! uitbreiding. Een vereiste van deze uitbreiding is dat deze rekening houdt met alle adviezen die wij zojuist hebben gegeven. RS SEO doet dat, sterker nog, meer dan dat. Deze uitbreiding controleert uw website op niet alleen de aanwezigheid van de correcte meta-description, page-title, etc. maar ook op de correcte invulling hiervan.

Deze uitbreiding helpt u eenvoudig door allereerst alle webpagina's van uw website te crawlen (te inventariseren). Zo weet deze uitbreiding precies wat er wel en niet goed is aan uw website. Deze bevindingen worden vervolgens weergegeven in een duidelijk overzicht, waar u eventueel allerlei wijzigingen kunt doorvoeren. U kunt de wijzigingen ook elders (in de core-onderdelen van Joomla!) doorvoeren en hierna de lijst van deze uitbreiding simpelweg updaten. Maar nog veel meer tools waarmee u de optimale controle van de SEO van uw website krijgt.

RS SEO Pages view RS SEO 1 Page info

Hiernaast is deze uitbreiding te koppelen aan uw Google Analytics statistieken, genereert deze een Sitemap, controleert deze uw Google Page Ranking (en dat van uw concurrenten!).

Bent u geïnteresseerd naar de SEO van uw website? Wilt u hulp met het werken met deze uitbreiding? Heeft u een vraag? Neem dan contact met ons op.