Nieuw: Joomla! SEO Services

|

Sinds kort hebben wij een nieuwe dienst; SEO Services. Dat kan onderdeel van een Service overeenkomst zijn of los afgenomen worden. Hier nemen wij bij u zoveel mogelijk zorgen en werkzaamheden uit handen, zonder de controle en het overzicht bij u weg te nemen.

Controle via rapportage

Dit doen wij allereerst door u te voorzien van uitgebreide rapportage. U ontvangt van ons geheel kosteloos een rapportage van de status van uw website. Dat kan maandelijks of juist wekelijks. Hierin ontvangt u (o.a.) een overzicht van de positie van uw website in de zoekresultaten per zoekwoord en totaal gedurende een periode.

SEO Services - Ranking

Overzicht via login account

Ook ontvangt u een login account waar u toegang heeft tot deze rapportages, maar ook de tools waarmee u zoekwoorden kunt toevoegen en/of verwijderen. Wij werken met diezelfde tool om de vindbaarheid van uw website te verhogen, in feite kunt u dus zelf live meekijken en desgewenst aanpassingen doen.

SEO Services

 

Werkzaamheden + Kosten

De SEO Services bestaat uit drie (3) vormen: starter, basic en professional. Om de werkzaamheden en bijbehorende kosten zoveel mogelijk inzichtelijk te maken hebben wij deze gespecificeerd in een tabel:

Omschrijving
Starter
Basic
Professional

 

 

 

 

Configureren website

Ja

Ja

Ja

Rapportage controle Zoekmachine Ranking

Maandelijks

Maandelijks

Wekelijks

Invoeren zoekwoorden door JACCS (max.)

10*

50

100

Maximaal aantal zoekwoorden

50

100

250

Max. te indexeren webpagina’s

250

500

1.000

 

 

 

 

Zoekwoord advies

n.v.t.

Ja

Ja

Max. tijdsbesteding (advies) na rapportage

n.v.t.

1 uur

1 uur

 

 

 

 

Jaarlijkse max. tijdsbesteding (in uren)

0

12

52

Jaarlijkse kosten (i.c.m. Service overeenkomst, ex. BTW)

€ 45,00

€ 585,00

€ 2.430,00

* Het aantal in te voeren zoekwoorden gebeurd éénmalig bij aanvang.

Uitleg werkzaamheden

Binnen SEO Services zullen wij u proactief ondersteunen met uw zoekwoorden en de vindbaarheid van uw website in relatie tot deze zoekwoorden. Wij bekijken ook de door u ingevoerde zoekwoorden en controleren deze aan de hand van de inhoud van uw website. Komen deze niet overeen dan zullen wij dit signaleren en aan u doorgeven. Tevens zullen wij uw website zoveel mogelijk optimaliseren met de opgegeven zoekwoorden. Dit doen wij door onder andere de meta-beschrijving en de meta-zoekwoorden van uw website (continu) te optimaliseren. Hiernaast is het ook mogelijk dat wij zichtbare wijzigingen van uw website aan u per e-mail voorstellen. De maximum hoeveelheid tijd die wij hieraan maandelijks besteden is afhankelijk van het gekozen abonnement.